Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναζήτηση

Αναζητήστε ολόκληρο το περιεχόμενο του ιστότοπου. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα περιέχουν: Σελίδες προϊόντων, Λήψεις, Σύνδεσμοι κ.λπ.

Προϊόντα

Αναζητήστε τα προϊόντα της Interplast

Downloads

Αναζήτηση Τεχνικά Εγχειρίδια και διάφορα

Σελίδες

Αναζήτηση σελίδων και περιεχομένου ιστότοπου.
interplast

Ποιότητα. Παντού

25 χρόνια πρωτοπορίας της Interplast

Μια λαμπρή εκδήλωση την Κομοτηνή και μια διαρκής επικύρωση της διαδρομής της εταιρείας με την ανεκτίμητη συμβολή στην καινοτομία και στην ποιότητα αλλά και στον σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. 

Η επετειακή λαμπρή εκδήλωση της Inteplast στην Κομοτηνή για τη συμπλήρωση 25 χρόνων διαρκούς και ανοδικής επιχειρηματικής της δράσης, υπήρξε η επικύρωση μιας διαδρομής με συμβολή στην καινοτομία και στην ποιότητα αλλά και με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. 

Στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023,  σε εορταστικό κλίμα, με παράλληλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και με την παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας, της τοπικής κοινωνίας, της αυτοδιοίκησης, της επιστήμης, του τεχνικού κόσμου καθώς και πολλών  επιχειρηματιών από την  Ελλάδα και το εξωτερικό, έγινε η παρουσίαση αυτής της εντυπωσιακής πορείας που είχε ως χαρακτηριστικό την διαρκή ανάπτυξη, την στήριξη της ελληνικής οικονομίας και την έμπρακτη προβολή του brand name “Greece” στις 5 ηπείρους. 

Με ομιλίες των επικεφαλής της και μέσα από  εντυπωσιακά  βίντεο  με χρήση της σύγχρονης οπτικοακουστικής τεχνολογίας,  η Interplast έδειξε γιατί έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη θέση σε πωλήσεις πλαστικών σωλήνων για κτιριακές εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης και κλιματισμού, στις κτιριακές εγκαταστάσεις στην Ελληνική αγορά αλλά και σε μια περίοπτη θέση στο παγκόσμιο γίγνεσθαι στον τομέα της. 

Τούτο αποτυπώνεται ανάγλυφα με τις εξαγωγές της σε 65 χώρες, γεγονός που επιτρέπει στην Interplast να κρατά ψηλά τη σημαία του ’’Made in Greece’’.

Η εκδήλωση αυτή, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους επίσης σημαντικές προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας, υπήρξε ένα σημαντικό γεγονός για την οικονομία της περιοχής που σφραγίστηκε από την πληρότητα ξενοδοχείων, τις ξεναγήσεις και την τόνωση της κίνησης στους χώρους ψυχαγωγίας, εστίασης κ.α. 

Την επιλογή της Κομοτηνής, μιας διαρκώς εξωστρεφούς και πολυπολιτισμικής πόλης της ακριτικής Θράκης, ως συμβολικής έδρας του εορτασμού των 25 χρόνων από την ίδρυση της Interplast ανέλυσε στο καλωσόρισμα του εκλεκτού πλήθους,  ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Τάσος Ριζόπουλος κάνοντας και μια συγκινητική ιστορική αναδρομή.

Ο ίδιος στάθηκε στην επιχειρηματική κουλτούρα και το πνεύμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διαπνέουν την Interplast και που στηρίζονται στην συνύπαρξη στελεχών με γνώση και πολυετή εμπειρία από τη μια πλευρά και νεότερων που εκφράζουν την καινοτομία και το αύριο της επιχείρησης. 

Όλα αυτά τα συνόψισε στο εμβληματικό τρίπτυχο της Interplast : «Ποιότητα, Καινοτομία, Εξωστρέφεια».

Σ´ αυτήν την αρμονική και δημιουργική συνύπαρξη στελεχών δυο γενεών με υψηλή επιστημονική και τεχνοκρατική κατάρτιση, αναφέρθηκε και ο Γενικός Διευθυντής της Interplast Γιάννης Ριζόπουλος στη δική του ομιλία, αναλύοντας το πως η εταιρεία ανάπτυξε την στρατηγική της για την επιβλητική σημερινή της παρουσία σε όλο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Interplast θα επιμείνει δημιουργώντας νέα σύγχρονα προϊόντα, πάντα με προσήλωση στην ποιότητα, την καινοτομία, την εφευρετικότητα, την συλλογικότητα και το σεβασμό στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Τοποθεσία

Έδρα|Εργοστάσιο Πλαστικών
ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, 69100 Κομοτηνή, Ελλάδα
Εργοστάσιο Ορειχάλκινων
Κεφαλόβρυσου 23, 13 677 Μονομάτι, Αχαρναί, Αθήνα, Ελλάδα
Γραφεία / Έκθεση
Ελ. Βενιζέλου 9Β, 57 001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα