Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναζήτηση

Αναζητήστε ολόκληρο το περιεχόμενο του ιστότοπου. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα περιέχουν: Σελίδες προϊόντων, Λήψεις, Σύνδεσμοι κ.λπ.

Προϊόντα

Αναζητήστε τα προϊόντα της Interplast

Downloads

Αναζήτηση Τεχνικά Εγχειρίδια και διάφορα

Σελίδες

Αναζήτηση σελίδων και περιεχομένου ιστότοπου.
interplast

H Interplast παράγει Ολοκληρωμένα Συστήματα Ύδρευσης, Θέρμανσης, Κλιματισμού και Αποχέτευσης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα στους τομείς της οικοδομής, των τεχνικών έργων και των βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Σκοπός της εταιρείας είναι να σχεδιάζει, να αναπτύσσει και να διαθέτει στην αγορά προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής δημιουργώντας σχέση εμπιστοσύνης με τον τεχνικό κόσμο και το καταναλωτικό κοινό. 

Στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής, σε χώρο 40.000 τ.μ., πραγματοποιείται η παραγωγή πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων. Στη Θεσσαλονίκη, λειτουργούν οι Πωλήσεις της Βορείου Ελλάδος, το τμήμα ενεργειακών εφαρμογών και το τμήμα πωλήσεων εξαγωγών.

Στη μονάδα 6.000 τ.μ. που βρίσκεται στο Μενίδι Αττικής, φιλοξενείται η παραγωγή των ορειχάλκινων εξαρτημάτων.

Η Interplast κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις πλαστικών σωλήνων για κτιριακές εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης και κλιματισμού στην Ελληνική αγορά και εξάγει σε 65 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας των ανθρώπων που στελεχώνουν την Interplast και της διάθεσης των μελών της για δημιουργικότητα και καινοτομία είναι η δυναμική και ταχύτατη ανάπτυξη της εταιρίας τα τελευταία χρόνια. Μια ανάπτυξη που δεν ήταν τυχαία, αλλά ούτε και παροδική.

Με σταθερά βήματα και μόνιμο προσανατολισμό την υψηλή ποιότητα και την τεχνολογία, η Interplast κατάφερε να τοποθετηθεί ανάμεσα στις πρώτες ευρωπαϊκές εταιρίες κατασκευής πλαστικών σωλήνων κτιριακών εγκαταστάσεων στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Βασικός στόχος της εταιρίας είναι η γνώση της αγοράς, η παρακολούθηση των εξελίξεων καθώς, επίσης, η συστηματική έρευνα για ανάπτυξη νέων και βελτιωμένων προϊόντων που καλύπτουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών της.

Καθημερινά, τα στελέχη της Interplast φροντίζουν να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών, πριν και μετά την ολοκλήρωση της πώλησης, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για άριστες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Τοποθεσία

Έδρα|Εργοστάσιο Πλαστικών
ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, 69100 Κομοτηνή, Ελλάδα
Εργοστάσιο Ορειχάλκινων
Κεφαλόβρυσου 23, 13 677 Μονομάτι, Αχαρναί, Αθήνα, Ελλάδα
Γραφεία / Έκθεση
Ελ. Βενιζέλου 9Β, 57 001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα