Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναζήτηση

Αναζητήστε ολόκληρο το περιεχόμενο του ιστότοπου. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα περιέχουν: Σελίδες προϊόντων, Λήψεις, Σύνδεσμοι κ.λπ.

Προϊόντα

Αναζητήστε τα προϊόντα της Interplast

Downloads

Αναζήτηση Τεχνικά Εγχειρίδια και διάφορα

Σελίδες

Αναζήτηση σελίδων και περιεχομένου ιστότοπου.
interplast

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας μας στην "Big 5 Construct" της Αιγύπτου στο Κάιρο. 

Πρόκειται για το πιο επιδραστικό διεθνές γεγονός του κατασκευαστικού τομέα με στόχο την Καινοτομία  και την Σφυρηλάτηση  Στρατηγικών Συνεργασιών.

Η συγκεκριμένη αγορά δείχνει ιδιαίτερη στήριξη στα προϊόντα της INTERPLAST , με ήδη ολοκληρωμένα έργα όπως το ιστορικό νοσοκομείο Magdi Yacoub, στο οποίο εγκαταστάθηκε το προμoνωμένο σύστημα Aqua Plus Prins και η ανακαίνιση του Sheraton στον Νείλο με το ολοκληρωμένο πιστοποιημένο σύστημα πολυπροπυλενίου Aqua Plus. Επίσης αυτή τη στιγμή τοποθετούνται προμονωμένοι σωλήνες και εξαρτήματα Aqua Plus Prins στο νέο εργοστάσιο της Ιαπωνικής πολυεθνικής καλωδίων Sumitomo. Μετά την νέα πιστοποίηση του Aqua Plus Prins για κατηγοριοποίηση στην φωτιά σε B - s2 - d0 ανοίγει ένας δρόμος αναβάθμισης των κατασκευών, με περισσότερη εργοστασιακή ασφάλεια για τους ανθρώπους και τα κτίρια. 

Στα αξιοσημείωτα μιας εποικοδομητικής αλλά και ευχάριστης σε ανθρώπινο επίπεδο συμμετοχής της INTERPLAST σε μια διεθνούς κύρους διοργάνωση είναι το γεγονός ότι επισκέφθηκε το stand μας ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αίγυπτο Νικόλαος Παπαγεωργίου.

Στο περιθώριο των εργασιών και των συμφωνιών της έκθεσης υπήρξαν εγκάρδιες συζητήσεις και  φιλικές  συναντήσεις της ομάδας της INTERPLAST που επικύρωσαν την επιτυχία αυτής της εξόρμησης.

Interplast - House of Innovation - 

Τοποθεσία

Έδρα|Εργοστάσιο Πλαστικών
ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, 69100 Κομοτηνή, Ελλάδα
Εργοστάσιο Ορειχάλκινων
Κεφαλόβρυσου 23, 13 677 Μονομάτι, Αχαρναί, Αθήνα, Ελλάδα
Γραφεία / Έκθεση
Ελ. Βενιζέλου 9Β, 57 001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα