Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναζήτηση

Αναζητήστε ολόκληρο το περιεχόμενο του ιστότοπου. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα περιέχουν: Σελίδες προϊόντων, Λήψεις, Σύνδεσμοι κ.λπ.

Προϊόντα

Αναζητήστε τα προϊόντα της Interplast

Downloads

Αναζήτηση Τεχνικά Εγχειρίδια και διάφορα

Σελίδες

Αναζήτηση σελίδων και περιεχομένου ιστότοπου.
interplast

Πρώτο μας μέλημα και βασική μας δέσμευση είναι η διασφάλιση της απόλυτης ποιότητας. Μεγάλο μέρος των προσπαθειών μας έχει στραφεί σ’ αυτόν τον τομέα. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός με τον οποίο παράγονται οι σωλήνες και τα εξαρτήματα διασφαλίζει την ποιότητα σε απόλυτο βαθμό. Πέραν του συνήθη μηχανολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για την παραγωγή των σωλήνων οι γραμμές παραγωγής της Interplast εφοδιάζονται με τον παρακάτω εξοπλισμό που αποφέρει στον καταναλωτή τη βεβαιότητα ότι έχει στην διάθεση του άρτια προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε σταθεροποίηση των δεδομένων του Extruder για τις πρώτες ύλες που απορροφούν εύκολα υγρασία. Έτσι αποφεύγουμε φαινόμενα αλλαγής των διαστάσεων που παρατηρούνται σε αρκετούς σωλήνες.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε ακρίβεια απόκλισης των αναμειγνυόμενων υλικών κατά ± 0,01%. Σε πρώτες ύλες όπως το PEX, έχει πολύ μεγάλη σημασία η αναλογία των πρόσθετων που είναι υπεύθυνα για την δικτύωση να είναι ακριβής. Σε περίπτωση που η αναλογία δεν είναι απόλυτα ακριβής, τότε ο σωλήνας έχει υποβαθμισμένες μηχανικές αντοχές ή γίνεται σκληρός κατά την χρήση του από τον θερμοϋδραυλικό.

Έτσι επιτυγχάνουμε σταθερό βάρος ανά μέτρο στον παραγόμενο σωλήνα, γεγονός που σημαίνει και σταθερές διαστάσεις. Αποτελεί το πρώτο μέρος της διασφάλισης σταθερών διαστάσεων των σωλήνων.

Σύστημα στο οποίο ορίζουμε τα επιθυμητά όρια του πάχους τοιχώματος και ρυθμίζονται αυτόματα μέσω του τραβηκτικού της γραμμής παραγωγής. Αποτελεί το δεύτερο μέρος της διασφάλισης σταθερών διαστάσεων των σωλήνων.

Αποτελεί το τρίτο και τελευταίο μέρος των ηλεκτρονικών ελέγχων. Οι απόλυτες τιμές του laser scaner διασφαλίζουν τη σωστή εφαρμογή των εξαρτημάτων(πλαστικών και ορειχάλκινων) στους αντίστοιχους σωλήνες.

Τοποθεσία

Έδρα|Εργοστάσιο Πλαστικών
ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, 69100 Κομοτηνή, Ελλάδα
Εργοστάσιο Ορειχάλκινων
Κεφαλόβρυσου 23, 13 677 Μονομάτι, Αχαρναί, Αθήνα, Ελλάδα
Γραφεία / Έκθεση
Ελ. Βενιζέλου 9Β, 57 001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα