Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναζήτηση

Αναζητήστε ολόκληρο το περιεχόμενο του ιστότοπου. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα περιέχουν: Σελίδες προϊόντων, Λήψεις, Σύνδεσμοι κ.λπ.

Προϊόντα

Αναζητήστε τα προϊόντα της Interplast

Downloads

Αναζήτηση Τεχνικά Εγχειρίδια και διάφορα

Σελίδες

Αναζήτηση σελίδων και περιεχομένου ιστότοπου.
interplast

Η Interplast ταξίδεψε στο μακρινό Γιοχάνεσμπουρκγ της Νότιας Αφρικής, για πρώτη φορά στην ιστορία της, λαμβάνοντας μέρος στην μεγάλη έκθεση Big 5 Construct South Africa που φιλοξενήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Gallagher, έδρα του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου. 

Έχοντας στο επιτελείο της έμπειρους συνεργάτες η Interplast είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος σε συζητήσεις, να προωθήσει συνεργασίες και να μελετήσει τις νέες  τάσεις και ανακαλύψεις στον κατασκευαστικό κλάδο μαζί με στελέχη από 200 και πλέον εκθέτριες εταιρείες αποκτώντας γνώσεις για μελλοντικές εξελίξεις.

Εντυπωσίασε ειδικούς  από όλο τον κόσμο η νέα πιστοποίηση για αντίσταση στη φωτιά του προμονωμένου καινοτόμου συστήματος Aqua Plus Prins που αναβαθμίζει τις κατασκευές και εξοικονομεί ενέργεια έως και 70% κατέχοντας υψηλού επιπέδου πιστοποιήσεις.

Η Interplast με εξαγωγές σε 67 χώρες, σε 5 ηπείρους, συνεχίζει με διαρκές πάθος για πρωτοπορία, να σηκώνει ψηλά  την σημαία του Made in Greece στην Υφήλιο. 

We elevate the Made in Greece!

Τοποθεσία

Έδρα|Εργοστάσιο Πλαστικών
ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, 69100 Κομοτηνή, Ελλάδα
Εργοστάσιο Ορειχάλκινων
Κεφαλόβρυσου 23, 13 677 Μονομάτι, Αχαρναί, Αθήνα, Ελλάδα
Γραφεία / Έκθεση
Ελ. Βενιζέλου 9Β, 57 001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα