Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναζήτηση

Αναζητήστε ολόκληρο το περιεχόμενο του ιστότοπου. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα περιέχουν: Σελίδες προϊόντων, Λήψεις, Σύνδεσμοι κ.λπ.

Προϊόντα

Αναζητήστε τα προϊόντα της Interplast

Downloads

Αναζήτηση Τεχνικά Εγχειρίδια και διάφορα

Σελίδες

Αναζήτηση σελίδων και περιεχομένου ιστότοπου.
interplast

Como PexAlPex

Ο Como PexALPex είναι ένας καινοτόμος σωλήνας ικανός να ανταποκρίνεται κυρίως στη διανομή ζεστού και κρύου πόσιμου νερού, στα συστήματα θέρμανσης και ψύξης, στις εγκαταστάσεις από πεπιεσμένο αέρα, σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις και σε διάφορες άλλες εφαρμογές, των οποίων οι συνθήκες, εναρμονίζονται με τους αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς και Ελληνικούς κανονισμούς όπως το EN 21003 και το EN 15875.

Οι σωλήνες πέντε στρωμάτων Como PexALPex συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των συνθετικών υλικών και ιδιαίτερα του δικτυωμένου πολυαιθυλενίου, όπως η αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, η μειωμένη τριβή, η αντίσταση σε οξειδωτικά φαινόμενα, η αντοχή σε ποικίλα διαβρωτικά χημικά και η καταλληλότητα σε εφαρμογές υγιεινής, μαζί με τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου, όπως η διατήρηση του επιθυμητού σχήματος μετά την κάμψη, η αδιαπερατότητα στο οξυγόνο και η χαμηλή θερμική διαστολή. 

Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που αποτελείται από διαφορετικά στρώματα υλικών που συνδεδεμένα μεταξύ τους αποκτούν βελτιωμένες ιδιότητες έναντι των κλασικών μεταλλικών σωλήνων. 

Η πολύχρονη εμπειρία της Interplast σε σωλήνες PE-X, η σταθερότητα στους αντίστοιχους προμηθευτές και η επιλογή της σε premium πρώτες ύλες, η πολύχρονη εξειδίκευση της στους πολυστρωματικούς σωλήνες μεγάλων διατομών σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της θυγατρικής ορειχαλκουργίας ΕΛΒΙΩΜ, εγγυάται ένα προϊόν το οποίο θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των κατασκευών.

downloads-img

Για να βρειτε τεχνικα εγχειριδια, διαφημιστικο υλικο, πιστοποιησεις και εγγυησεις, επισκεφθειτε τη σελιδα Downloads

Τοποθεσία

Έδρα|Εργοστάσιο Πλαστικών
ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, 69100 Κομοτηνή, Ελλάδα
Εργοστάσιο Ορειχάλκινων
Κεφαλόβρυσου 23, 13 677 Μονομάτι, Αχαρναί, Αθήνα, Ελλάδα
Γραφεία / Έκθεση
Ελ. Βενιζέλου 9Β, 57 001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα